Onze winkel

In 2002 is Vers Vleesboerderij Savelkouls opgericht aan de Hustenweg 8 in Empel (vlakbij de Groote Wielen aan de provinciale weg tussen Empel en Maren-Kessel). Vers Vleesboerderij Savelkouls, een bedrijf dat inspeelt op de behoefte te weten wat je eet.

In de winkel wordt varkensvlees van eigen boerderij verkocht. Het rundvlees wordt geleverd door een vaste fokker en de kipproducten komen van een goede poelier uit de buurt.

In onze boerderijwinkel verkopen we onder andere dit (h)eerlijke kwaliteitsvlees, juist aan particulieren.

Het vlees is allemaal voorverpakt in kleine porties.

Een deel van het vlees ligt vers in de koeling en een (groter) deel ligt diepgevroren in de diepvries. Dit diepgevroren vlees is direct na verwerking ingevroren. Dit zorgt ervoor dat de smaak en kwaliteit optimaal behouden blijven. Lekker en gemakkelijk: je legt het thuis meteen weer in de diepvries! Het verse vlees kan thuis natuurlijk ook ingevroren worden, want vers is bij ons ook echt vers!

Zo staan wij 100% garant voor smaak, kwaliteit en herkomst.

Naast kwaliteitsvlees kun je in onze winkel ook terecht voor verse eieren, vleeswaren, toastsalades, soepen, eierpasta, kant & klaarmaaltijden en boeren-ijs en bavarois in diverse smaken.

Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze boerderijwinkel! Wij verwelkomen je graag.

Onze boerderij

Het varkensvlees dat in onze winkel wordt verkocht, komt allemaal van eigen boerderij. Dit vlees is niet biologisch.

Onze varkens worden gehouden volgens het Beter Leven concept: meer ruimte en met speelmateriaal voor de varkens. Ze krijgen geen preventieve antibiotica. Ook blijven ze in plaats van 4 maanden, 5 maanden bij ons op het bedrijf en krijgen zo meer ruimte en tijd om rustig door te groeien. De varkens worden op eigen boerderij, in de slachterij, geslacht. Door deze korte lijn hebben de varkens geen stress.

Hierdoor en door het speciale voer dat de varkens krijgen, is het vlees rijper en beter van smaak.

Proef het verschil!